Skift fontstørrelse Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)Printervenlig version

Høring – Energinet’s anmeldelse af forslag til metoder til beregning af planlagte udvekslinger som følger af den fælles day-ahead- og intraday-kobling

Den 28 februar 2018 modtog Energitilsynet anmeldelse fra Energinet til forslag til metoder til beregning af planlagte udvekslinger ("Scheduled exchanges") som følger af den fælles day-ahead- og intraday-kobling.

Energitilsynet skal anmode eventuelle interesserede markedsaktører om at indsende bemærkninger til anmeldelse senest den 23. marts 2018.

Energinets forslag til metoder er udarbejdet i fællesskab med de øvrige europæiske transmissionssystemoperatører ("TSO’er") i henhold til artikel 43 og 56 i Kommissionens (EU) forordning 2015/1222 om fastsættelse af retningslinjer for kapacitetstildeling og håndtering af kapacitetsbegrænsninger ("CACM GL").

Bemærkninger kan fremsendes til post_@If you can read this, please upgrade to a modern browser.energitilsynet.dk med c.c. Kimmie Byriel Laage-Petersen (kblp_@If you can read this, please upgrade to a modern browser.energitilsynet.dk). 

 

 

Se hvem der er billigst på el, gas og varme
ENAO