Skift fontstørrelse Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)Printervenlig version

Teknisk høring af ”Vejledning til fordeling af driftsomkostninger på costdriverkategorier” for varmevirksomheder omfattet af ny økonomisk regulering

Forsyningstilsynet udsender nu udkast til ”Vejledning til fordeling af driftsomkostninger på costdriverkategorier” med tilhørende excelskabelon i teknisk høring. Den tekniske høring er en del af den kommende ny økonomisk regulering af fjervarmesektoren.

Der er to bilag til vejledningen. Bilag 1 er en excelskabelon til indberetning af data. Bilag 2 er en teoretisk introduktion til benchmarking. Formålet med bilag 2 er at øge forståelsen af, hvordan det data, som vejledningen omhandler, vil indgå i en benchmarkingmodel for varmevirksomheder. Der skal ikke afgives høringsbemærkninger til bilag 2. 

Høringssvar til materialet, som er i teknisk høring, bedes fremsendes med angivelse af ”19/05905 Teknisk høring af vejledning” i emnefeltet til post_@If you can read this, please upgrade to a modern browser.forsyningstilsynet.dk senest 10. maj 2019.

Eventuelle spørgsmål til den tekniske høring bedes rettet til Eske Benn Thomsen (ebth_@If you can read this, please upgrade to a modern browser.forsyningstilsynet.dk).

Link til høringsmaterialet:

Vejledning til fordeling af driftsomkostninger på costdriverkategorier

Bilag 1 - Excelskabelon

Bilag 2 - Introduktion til benchmarking

 

 

Se hvem der er billigst på el, gas og varme
ENAO