Skift fontstørrelse Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)Printervenlig version

Forsyningstilsynet søger kontorchef til energibesparelsesområdet

En udfordrende og spændende ledelsesopgave

Som kontorchef for Center for Energibesparelser i Forsyningstilsynet arbejder du inden for et pionerområde. Du får et betydeligt ansvar for at sikre forbrugernes interesser i forsyningssektorerne ved at arbejde for høj effektivitet, lavest mulige forbrugerpriser, stabile forsyninger samt en omkostningseffektiv teknologiudvikling og grøn omstilling.

Som ny og uafhængig tilsynsmyndighed arbejder Forsyningstilsynet for velfungerende markeder, og indsatserne retter sig først og fremmest mod energisektorens naturlige monopoler: elnetselskaberne, gasdistributionsselskaberne og fjernvarmeselskaberne. Tilsynet overvåger effektiviteten på energimarkederne og understøtter en solid efterlevelse af de politiske målsætninger, hvor stabile rammebetingelser for selskaberne samt forbrugernes interesser er helt centrale.

Du refererer til direktøren og bliver en del af en ledelse, der tager fælles ansvar for at skabe en sammenhængende opgaveløsning på tværs af Forsyningstilsynet.

Du bliver ansvarlig for en velfungerende drift af kontoret og implementering af kommende tiltag for energispareområdet. Du leder kontorets 11 medarbejdere og har ansvaret for at udvikle effektive arbejdsgange, metoder og processer.

Hvis du overvejer at søge stillingen som kontorchef, er du meget velkommen til at kontakte direktør for Forsyningstilsynet Carsten Smidt på tlf. 5171 0025 eller partner i Genitor Tina Overgaard på tlf. 3141 0582 for yderligere information eller spørgsmål.

Du kan hente en uddybende job- og personprofil på http://www.genitor.dk/, hvor du også søger stillingen.

Ansøgningsfristen er onsdag den 10. oktober kl. 12.00.

 

Se hvem der er billigst på el, gas og varme
ENAO