Skift fontstørrelse Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)Printervenlig version

ENAO

ENAO er Forsyningstilsynets elektroniske anmeldelsessystem til el- og varmeforsyningsvirksomheder - deraf navnet ENergiAnmeldelse Online.

Nedenfor følger vejledninger i brug af ENAO: 

1) Kom godt i gang med ENAO
2) Vejledning i tildeling af rettigheder til ENAO i NemLog-in brugeradministration
3) Vejledning i redigering af stamdata i ENAO
4) Vejledning til revisorerklæring i ENAO
5) Excelskabeloner til ENAO 

1) Kom godt i gang med ENAO 

For at kunne tilgå ENAO-systemet skal man anskaffe en NemID medarbejdersignatur (nøglekort eller nøglefil) og tildeles rettigheder til at indberette i ENAO af virksomhedens NemID administrator. Endelig skal man kontrollere og rette virksomhedens stamdata i ENAO inden der indberettes.

Forsyningstilsynet har udarbejdet en vejledning, der beskriver hvad man skal gøre for at komme godt i gang med at indberette i ENAO.

Vejledning - kom godt i gang med ENAO

Når alle trin i vejledningen er gennemført kan man logge på ENAO-systemet via adressen https://enao.forsyningstilsynet.dk.  

Eventuelle spørgsmål vedrørende ENAO kan sendes pr. e-mail til enao_@If you can read this, please upgrade to a modern browser.forsyningstilsynet.dk

2) Vejledning i tildeling af rettigheder til ENAO i NemLog-in brugeradministration

Nærværende vejledning i tildeling af rettigheder til ENAO-systemet i NemLog-in er rettet mod administratorer i NemLog-in.

Vejledning i tildeling af rettigheder i NemLog-in 

3) Vejledning i redigering af stamdata i ENAO 

Formålet med denne vejledning er at vise hvilke stamdata der kan/skal redigeres i ENAO-systemet, hvordan stamdata redigeres og hvilke funktioner stamdata har i ENAO.

Vejledning til stamdata i ENAO

4) Vejledning til revisorerklæring i ENAO

Formålet med nærværende vejledning er at beskrive, hvordan revisor indsender revisorerklæring til priseftervisninger i ENergiAnmeldelse Online (ENAO). 

Vejledning til revisorerklæring i ENAO

5) Excelskabeloner til ENAO 

Disse excelskabeloner bruges ved først at downloades, og derefter udfyldes, hvorefter de kan bruges som skabelon til at uploade data direkte til ENAO.

Budget- og prisanmeldelse

Priseftervisning

Budget og prisanmeldelse - nye anmeldelseskrav (over 50 TJ)

 

 

Se hvem der er billigst på el, gas og varme
ENAO