Varmepriser

Forsyningstilsynet offentliggør to gange årligt en landsdækkende statistik over fjernvarmepriser for forbrugere af fjernvarme

Prisstatistikken viser priserne for to standardboliger; en lejlighed på 75 m2 og et hus på 130 m2. Priserne er beregnet på et forbrug på 15 MWh for standardlejligheden og 18,1 MWh for standardhuset. Prisstatistikken indeholder priser for hver enkelt af de ca. 400 varmeforsyningsselskaber, der leverer fjernvarme til forbrugerne og indberetter deres priser til Forsyningstilsynet. Statistikken afspejler derfor fjernvarmeselskabernes egne oplysninger, som Forsyningstilsynet indsamler for hele landet.

Forsyningstilsynet offentliggør prisstatistikken to gange årligt
Den første statistik viser priserne, som de blev indberettet til Forsyningstilsynet i januar. Denne statistik bliver offentliggjort i juni. Den anden statistik viser priserne, som de blev indberettet i august. Denne statistik bliver offentliggjort i december. Forsinkelsen i offentliggørelsen skyldes, at det er nødvendigt at validere de indberettede data, og at data gennemgår en grundig bearbejdning, for at statistikken bliver så nøjagtig som mulig.

Find varmeprisstatistikken i menuen til venstre.