Nye grønne muligheder og nyt design på elpris.dk

05-01-2022

Forsyningstilsynet opdaterer elpris.dk med virkning fra 6. januar 2022.

Forsyningstilsynet er glade for at kunne præsentere en opdatering til forbrugerhjemmesiden elpris.dk, som træder i kraft natten til den 6. januar 2022.

Opdateringen tilføjer bl.a. nye muligheder for indberetning af klimaprodukter i overensstemmelse med Forbrugerombudsmandens retningslinjer for elhandleres brug af klimamæssige udsagn ved markedsføring af strøm.

Derudover har vi med opdateringen samtidig haft mulighed for at opgradere designet på elpris.dk, så siden fremover er i overensstemmelse med et fælles designsystem, udviklet for at sikre ensartet design på tværs af offentlige myndigheders websteder.

Elhandlere skal opdatere deres produkter
Elhandlere skal være opmærksomme på, at opdateringen af elpris.dk medfører, at alle deres eksisterende produkter skal opdateres. Produkterne kan tilgås fra den eksisterende liste over produkter. Opdateringen af produktoplysninger skal ske hurtigst muligt efter, at opdateringen er trådt i kraft.

Hvad er elpris.dk?
Elpris.dk er Forsyningstilsynets hjemmeside henvendt til private forbrugere og erhvervsvirksomheder med et elforbrug op til 100.000 kilowatt-timer (kWh) om året. På siden kan forbrugerne få et overblik og sammenligne elprodukter og elpriser på markedet.

Den nye version af elpris.dk er udviklet i samarbejde med Netcompany, som står for den tekniske drift af siden. Spørgsmål til elpris.dk kan derfor rettes til fsts.elpris@netcompany.com.